Újabb pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítására

Dátum: 2020. január 14.

Megjelent "A mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén" című kiemelt pályázati felhívás 1,5 milliárd forint keretösszeggel, amelynek célja egyrészt a magyar tulajdonú vállalkozásoknál a generációváltásra való felkészítés, másrészt a segítségnyújtás a nehézségekkel küzdő vállalkozások számára - közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-vel.

Bővebben

Alig egy hónap van még az informatikai pályázatok beadására

Dátum: 2019. február 06.

 Az informatikai fejlesztésekere, digitalizációra vidéki mikro- kis és közepes vállalkozások számára kiírt pályázatok beadási határideje 2019. március 8. 12:00 óra. A GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódjelű, „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című pályázatban a mikro-, kis- és középvállalkozások 1-16 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatást, valamint 1,25-25 millió Ft közötti visszatérítendő támogatást (kedvezményes, 1 % kamatozású hitelt) igényelhetnek infokommunikációs fejlesztésekre 10%-os önerő biztosítása mellett. 

Bővebben

ÚJABB MUNKAHELYTEREMTŐ PÁLYÁZATOT HIRDET A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM

Dátum: 2018. július 23.

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdeti meg a Pénzügyminisztérium (PM) a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter hétfőn az MTI-nek.

Bővebben

Most vegyen fel gyakornokot a nyárra, vagy nyisson bölcsit a cégnél – fizeti az unió

Dátum: 2018. július 12.

A GINOP-pályázatok keretében 235 milliárd forint támogatás vár a vállalkozásokra, melyet munkahelyi bölcsődékre, képzésekre, gyakornokokra, illetve megújuló energiát használó épületenergetikai megoldásokra és infokommunikációs fejlesztésekre is lehet fordítani. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében hét kiírás kínál összesen 70 milliárd kerettel 100 százalékos támogatást, ahol egyáltalán nem kell a pályázóknak a zsebükbe nyúlniuk, a projekt teljes költségét megtéríti a pályázati forrás.

Bővebben

2018-ban is lehet pályázni az Év Széchenyi Vállalkozása díj elnyerésére.

Dátum: 2018. július 09.

Az Év Széchenyi Vállalkozása díj egy olyan kitüntetés, mely a nyertes számára kiemelkedő társadalmi és szakmai elismerést jelent. A pályázatot a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kezdeményezte. A pályázat nyilvános. Pályázatot nyújthat be minden olyan vállalkozás, gazdasági szervezet, amely magyarországi bejegyzett székhellyel rendelkezik, és elsősorban Magyarországon fejti ki gazdasági, üzleti tevékenységét. A díjra Magyarországon bejegyzett székhelyű vállalkozások pályázhatnak, amelyeket az innováció, a termelékenység és a társadalmi felelősségvállalás területén nyújtott teljesítményük alapján értékel a zsűri. Pályázatokat 2018. szeptember 1-ig lehet benyújtani.

Bővebben

Helyi termék kataszter

Eseménynaptár

2023. június   
HKSzCsPSzV



1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Összes esemény

Új galéria

A galéria jelenleg nem tartalmaz képeket.