Megjelent a KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén” című (GINOP-1.1.2-17-VEKOP-17 kódszámú) felhívás. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3,3 milliárd Ft.

A felhívás célja a KKV szektor hatékonyságának növelése, termelékenységi és eredményességi mutatók kidolgozása, a szektor ennek mentén történő értékelése, beavatkozási területek meghatározása, illetve konkrét intézkedések kidolgozása, elérhetővé tétele. A Felhívás keretében létrejövő, országosan, egységes feltételek mellett elérhető, már meglévő mentoráló, fejlesztő, képző, tanácsadó szervezetekre épített mentorprogramban a sikeres vállalkozások, azaz mentorok segítik a növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozásokat, mint mentoráltakat a vállalkozói aktivitásuk, a túlélési esélyek növelése, beszállítói pozíciójuk kialakítása, erősítése, generációváltás problémájának kezelése, valamint külpiacra lépésük érdekében.

A támogatási kérelmek benyújtására a Felhívás megjelenését követő 30. naptól a Felhívás megjelenését követő 90. napig van lehetőség.

A cél elérését a Kormány a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium együttműködésével tervezi megvalósítani jelen Felhívásban foglalt feltételek mentén.

Forrás: palyazat.gov.hu

Helyi termék kataszter

Eseménynaptár

2024. április   
HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30




Összes esemény

Új galéria

A galéria jelenleg nem tartalmaz képeket.